beste thermometers voor uw baby

Baby’s kunnen niet voor zichzelf uitspreken, waardoor het soms nogal moeilijk is om in de noden en behoeftes van je kind te voorzien. Wanneer je kind zich niet goed voelen moet je eerst en vooral uitzoeken wat hun temperatuur is, voordat je tracht te achterhalen wat hij/zij precies heeft.
Een thermometer voor baby’s is dus essentieel. Thermometers gaan via verschillende methodes na wat de temperatuur van uw kind is, elk met een verschillende precisiegraad en gebruiksvriendelijkheid. Voordat je een thermometer koopt moet je dus eerst op de hoogte zijn van de verschillende types en de populairste thermometers.

Bekijk hier de TOP 10 bestverkochte thermometers volgens:

 

1. Braun Thermoscan oorthermometer

Een oorthermometer meet de warmte op in het oorkanaal. De Braun Thermoscan is een populaire en betrouwbare thermometer. Plaats de sensor in het oor en laat het knopje los. Enkele seconden later geeft het apparaat de temperatuur aan op het display. De Thermoscan houdt ook vorige temperatuurmetingen bij in een archief waardoor je metingen chronologisch kunt vergelijken.

>> bekijk hier de beste prijs

 

2. Mobi Ultra digitale thermometer

Deze flexibele thermometer van Mobi kan de temperatuur meten in het oor en op het voorhoofd in slechts 2 seconden. Er is een audiofunctie die het resultaat luidop voorleest en een backlit display. De Mobi Ultra maakt niet gebruik van sensorcovers, waardoor je het makkelijk kan schoonmaken.

 

3. Omron MC-514 thermometer

Iedere seconde is belangrijk wanneer ouders proberen te achterhalen of hun kind koorts heeft. De 1-seconde meettijd van de Omron MC-514 maakt het apparaat één van de snelste thermometers die je op de markt kunt vinden. Om precieze resultaten te garanderen maakt het meer dan 250 scans per seconde en kijkt het naar het gemiddelde van deze metingen om een accuraat resultaat weer te geven.

 

4. Gurin Infrarood TS-110 oorthermometer

Gurin’s TS-110 oorthermometer komt ook met een 1-seconde meettijd. Bovendien maakt hij niet gebruik van sensorcovers en is hij waterdicht. Gemakkelijk schoon te maken dus! Een groot, backlit display zorgt ervoor dat het apparaat zowel overdag als ’s nachts makkelijk te gebruiken is.

 

5. Vicks rectale babythermometer

De beste manier om de temperatuur van je baby te achterhalen is anaal. Helaas is dit geen aangename opdracht voor zowel de baby als de ouders. Deze thermometer maakt het proces zo eenvoudig als het maar kan door zijn ergonomisch design. De sensor is flexibel en kort, en zo comfortabel mogelijk voor de baby.

 

6. Safety First rectale thermometer

Safety First voorziet een rectale thermometer die gemakkelijk en snel te gebruiken is. Het apparaat komt met een vingergrip om het wegslippen te voorkomen en een flexibele temperatuursensor die je kind beschermt tegen een te verre insertie. Na amper 8 seconden krijg je een accuraat resultaat te zien op het digitale display.

 

7. Vicks pediatrische onderarmthermometer

Het meten van de onderarmtemperatuur kan wat langer duren, maar is vaak zeer accuraat. Deze wegwerpthermometer van Vicks voorziet je tot 48u constant van een temperatuurupdate. De thermometer zit in een pleister die je aan de huid aanbrengt. Vicks wegwerpthermometer is ideaal voor kinderen die frequente metingen als onaangenaam ervaren.

 

8. Exergen slagaderthermometer

Deze thermometer maakt een snelle scan van je voorhoofd om zo de temperatuur in 1 seconde te achterhalen via de slagader. Deze methode heeft geen enkele invloed op het lichaam van je kind en is gebruiksvriendelijk. De scanner is veilig voor elk kind en één van de meest accurate apparaten op de markt.

 

9. FeverWatch professionele klinische non-contact infraroodthermometer

Met zijn innovatieve design voorziet de Feverwatch je van erg accurate metingen zonder de huid van je baby aan te raken. De temperatuur kan zelf in het donkerste van de nacht gemeten worden, want het toestel is voorzien van een helder LCD-display.

 

10. Red Cross Pacifier thermometer

Deze thermometer maakt het meten van je baby’s temperatuur een alledaags klusje. Je kind heeft de indruk dat het zuigt aan een comfortabele fopspeen. Het duurt wel zo’n 90 seconden voor de ouders het resultaat te zien krijgen. Een alarm geeft aan als het kind koorts geeft.

Bekijk hier de TOP 10 bestverkochte thermometers volgens:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here