Beste digitale thermometer voor een baby

Top 3 digitale thermometers

Iedereen heeft best een digitale thermometer in zijn EHBO-kit. Hoewel deze toestellen de temperatuur van zowat alles kunnen meten gebruiken de meeste mensen ze om te kijken of iemand koorts heeft. Een digitale thermometer is vooral nuttig voor ouders die kleine kinderen hebben omdat deze non-invasief zijn en snel de lichaamstemperatuur kunnen opmeten. Verantwoordelijke ouders die alleen maar het beste apparaat voor hun baby of kind willen kijken best eens naar de verschillende types voor ze beslissen welk model ze aankopen.

Bekijk hier de TOP 10 bestverkochte thermometers volgens:

 

Philips Avent digitale thermometerset

De Philips Avent digitale thermometerset bevat twee soorten thermometers: een standaard orale versie en fopspeenversie. Deze set is perfect voor ouders met kinderen van verschillende leeftijden of met een pasgeborene. De fopspeenthermometer is ideaal voor jongere kinderen, en men kan gemakkelijk overschakelen naar de standaardversie wanneer het kind te groot is geworden. Ook komt er dummie-exmeplaar in de doos om baby’s te helpen wennen aan de ‘fopspeen’. De Philips Avent komt verder met een groot, gebruiksvriendelijk display en een batterijindicator.

 

HoMedics 10 seconden non-flexibele, digitale thermometer

De HoMedics 10 seconden non-flexibele, digitale thermometer is gebruiksvriendelijk en komt met heel wat functies om ouders te helpen wanneer ze bezorgd zijn om de gezondheid van hun kind.
De thermometer kan de temperatuur bijvoorbeeld in zo’n 10 seconden meten en komt met een groot display dat gemakkelijk af te lezen is. Het heeft een intern ‘koortsalarm’ dat ouders onmiddellijk verwittigd wanneer hun kind extra verzorging nodig heeft, en slaat ook de voorgaande temperatuurmeting op opdat je kan zien of je kind beter wordt of niet. Bovendien heeft het een ergonomisch design en schakelt het zich automatisch uit om energie te besparen. Ouders kunnen het zowel oraal, rectaal als onder de oksel gebruiken. Het komt met een case, sensorcovers en een batterij.

 

Lloyds Pharmacy digitale voorhoofdthermometer

Vele zuigelingen en jonge kinderen houden niet van invasieve orale of oorthermometers. Lloyds Pharmacy digitale voorhoofdthermometer is een geweldig alternatief voor deze kinderen. Hoewel het een oorthermometer is, kan het ook dienen als een voorhoofdthermometer die ouders gemakkelijk op het voorhoofd van hun kind kunnen plaatsen. Echter wordt het aangeraden om over te schakelen op de oorsensor wanneer het kind groter is. Oorsensors zijn doorgaans accurater en lezen de temperatuur van het trommelvlies af. Het trommelvlies deelt zijn doorbloeding met het temperatuurcenter in de hersenen is geeft dus preciezere resultaten.

Bekijk hier de TOP 10 bestverkochte thermometers volgens:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here