Home Babyspullen Babyfoon Babyfoon met camera kopen tips

Babyfoon met camera kopen tips

0
Babyfoon met camera kopen tips

De beste babyfoon met camera modellen hebben een goede batterijduur, raken hun signaal niet kwijt en hebben duidelijk geluid en afbeeldingen. Niet alle modellen kunnen hier echter aan voldoen. Lees dus zeker recensies van andere gebruikers voordat je overgaat tot een aankoop. Hieronder zullen we de belangrijkste dingen bespreken die je moet weten.

 

Babyfoon met camera gids

Hoeveel moet je spenderen?

Babyfoons met camera zijn over het algemeen duurder dan audio modellen. Ze kunnen rond de €80 beginnen tot meer dan €250. Hoe meer features je wilt, hoe meer je zeer waarschijnlijk moet betalen. Redelijk goede modellen die het overwegen waard zijn beginnen over het algemeen rond de €150.

Als dit hoger is dan je voor een babyfoon camera wilt betalen, dan hoef je je nog geen zorgen te maken. Deze producten kan je vaak ook in de uitverkoop vinden. Dus als je een mooi model hebt gezien, kijk dan of je mogelijk een vorige versie kan vinden tegen een gereduceerde prijs. Zorg er wel voor dat je er eentje tijdig uitkiest en besteld. Zodoende kan je de handleiding eerst rustig lezen en de babyfoon camera uitproberen voordat de kleine er is.

 

Wat is het verschil tussen een video en audio babyfoon?

Babyfoon camera technologie is de laatste jaren flink verbeterd. Dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je zwart/wit beelden met ruis zal krijgen.

Bijna alle babyfoons met camera bieden vandaag de dag een groot kleurenscherm, nachtzicht en een zoom functie. Sommige laten je zelfs op afstand het gezichtsveld van de camera aanpassen. Andere geven je de optie om de video van je slapende baby op te nemen en op te slaan op een computer.

De twee grootste minpunten van babyfoon camera modellen ten opzichte van hun audio tegenhangers, is dat ze vaak veel energie nodig hebben en vaak niet hetzelfde bereik hebben.

Nu we dat gezegd hebben, zijn er genoeg ouders die dat extra gevoel van veiligheid en genot van het kunnen kijken en horen van hun kind erg op prijs stellen.

Babyfoon Camera

 

Heb je een babyfoon met camera nodig?

Als je je baby wilt zien en horen, dan is het antwoordt ja. Sommige modellen hebben zulke scherpe beelden dat je je baby kan zien ademen. Dit geldt echter niet voor alle modellen en laat je niet misleiden door de foto die ze soms op de doos plaatsen.

Ze zijn niet alleen handig om je pasgeboren baby in de gaten te houden, maar ook voor oudere baby’s die beginnen te bewegen of peuters om te controleren dat ze niet uit hun wieg ontsnappen. Pas echter wel op met kabels en draden wanneer je camera’s gebruikt in de buurt van een mobiel kind.

 

Wat maakt een babyfoon met camera goed?

De features die je handig vindt zullen afhangen van hoe lang je de monitor gaat gebruiken. Hieronder zullen we degene toelichten die je zou moeten overwegen.

  • Bereik – Geloof niet altijd wat er op de doos staat. Het beloofde bereik is niet altijd het bereik dat je in je huis krijgt. Het soort huis waar je in woont beïnvloedt mogelijk hoe de babyfoon camera werkt. Dikke muren zullen vaak voor problemen zorgen. Babyfoons met camera’s hebben vaak meer problemen met bereik dan hun audio tegenhangers.
  • Batterijduur – Een redelijke batterijduur op de primaire unit van een babyfoon camera is een must. Je wilt de unit niet elk uur opladen om hem te kunnen blijven gebruiken. Constant in de buurt van een stopcontact moeten zitten is ook niet optimaal.
  • Batterij indicator – Dit zou je vroeg van te voren moeten waarschuwen als de batterij bijna leeg is. Sommige modellen laten je dit tijdig weten, terwijl andere gewoon uitgaan.
  • Nachtzicht – Dit maakt het mogelijk om je baby zelfs in de gaten te houden wanneer het pikkedonker is. Hoe effectief dit is kan verschillen. Sommige babyfoon camera modellen verliezen een significante hoeveelheid kwaliteit met nachtzicht.
  • Kamer temperatuur display – Sommige ouders vinden dit handig. Zij stellen het op prijs wanneer de babyfoon hen op de hoogte stelt wanneer de temperatuur onder of boven de aanbevolen temperatuur komt. Dit is vaak tussen de 16 en 20°C. Andere personen vinden dit na een tijdje mogelijk irritant.
  • Communicatie – Dit werkt net als een walkie-talkie. Je kan zodoende je baby gerust stellen via de babyfoon camera zonder dat je naar de kamer hoeft te gaan.
  • Multi camera modus – Een uitstekende feature om te overwegen als je er over nadenkt om je familie uit te breiden of een peuter in een andere kamer hebt die je nog steeds in de gaten wilt houden. Dit maakt het mogelijk om extra camera’s te kopen die je aan hetzelfde apparaat kan koppelen.
  • Nachtlicht – Een subtiel nachtlicht op de unit in de slaapkamer is handig voor een kind die bang voor het donker is. Het kan ook handig zijn voor zwakker licht om aan te geven dat het bedtijd is of wanneer je midden in de nacht een luier moet verwisselen.
  • Eco modus – Babyfoons met camera vereisen erg veel energie. Deze functie zal het scherm uitschakelen na een bepaalde periode, wanneer alles rustig in je babykamer is. Sommige gaan echter sneller aan dan andere. Er zijn ook eco modellen die je niet uit kan schakelen, wat vervelend kan worden.
  • Slaapliedjes – Een handige extra feature op een babyfoon camera die helpt om je kleintje in slaap te sussen. Pas echter wel op, want de muziek kan vervelend worden. Sommige nieuwere modellen kunnen de muziek afspelen die je wilt en andere hebben een reeks geluiden, zoals een haardroger of stofzuiger.

Babyfoon Met Camera kopen

 

Conclusie babyfoon met camera gids

Zoals je kan zien zijn er een hoop dingen die je kan overwegen wanneer je een babyfoon camera wilt kopen. Bepaal goed voor jezelf wat belangrijk is. Zodoende kan je een model kopen die precies aan je wensen en behoeften voldoet. Veel succes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here