Home Babyspullen Top 5 producten om de ogen van je baby te beschermen

Top 5 producten om de ogen van je baby te beschermen

0
Top 5 producten om de ogen van je baby te beschermen

Het is net zo belangrijk om de ogen van je baby te beschermen als die comfortabel en gezond te houden. Vele oogproblemen ontwikkelen zich tijdens de eerste levensjaren en er is dan ook een grotere kans dat dokters ze succesvol kunnen behandelen als ouders er vroeg bij zijn. Oogproblemen voorkomen lijkt misschien moeilijk, maar als je bepaalde stappen volgt, zoals het beschermen van je baby tegen de zon met een zonnebril of een petje, kan je reeds veel voorkomen. Het is ook een goede tactiek om producten te gebruiken die bacteriën weghouden van de ogen. Online vind je uitstekende producten, zoals op Bol.com.

  1. Sunday Afternoon babyspeelhoed

Een geweldige manier om de ogen van je kind te beschermen tegen de zon is je baby een hoedje te laten dragen met een rand of klep. De Sunday Afternoon babyspeelhoed biedt schaduw voor de ogen van de baby. Het hoedje is beschikbaar in verschillende kleuren om zo de outfit van je baby te matchen. Ook is het voorzien van een gaatjesmaas aan de zijkant om het hoofd van je baby koel te houden op warmere dagen. De hoed is waterresistent en is dus ideaal voor regenweer. De achterkant van het hoedje is voorzien van een sluier om je kind te beschermen tegen zonnebrand. Ook is het hoedje makkelijk plooi- en transporteerbaar. Het komt ook met een kinriempje zodat het hoedje niet kan wegvliegen op winderige dagen. Er zijn 4 maten beschikbaar: voor zuigelingen onder 6 maanden, baby’s tussen 6 tot 24 maanden, kinderen tussen 2 tot 5 jaar en jongeren tussen 5 en 9 jaar oud.

  1. Baby Banz zonnebril

Sommige ouders kopen niet graag een zonnebril voor hun baby omdat zonnebrillen delicate voorwerpen zijn. Ze kunnen breken terwijl kinderen aan het spelen zijn, vallen of beschadigd worden. De fabrikant van de Baby Banz zonnebril is op de hoogte van deze problemen en ontwierp daarom deze duurzame zonnebril om zo baby-bestendig mogelijk te zijn. De lezen bieden UVA/UVB bescherming en kunnen omgewisseld worden voor optische lenzen van een opticien indien dit noodzakelijk is. De zonnebril komt met een neopreen bandje dat achter het hoofd van het kind loopt zodat de bril niet loskomt of kwijtgeraakt kan worden. De bril past voor kinderen die 2 jaar oud zijn of jonger, maar er zijn alternatieve modellen beschikbaar, zoals de Kidz Banz, voor oudere kinderen.

  1. Burt’s Bees Baby Bee Shampoo

Shampoo in de ogen krijgen is niet bepaald een pretje; vele mensen hebben pijn of een prikkend gevoel wanneer er shampoo in hun ogen terecht komt. Baby’s daarentegen hebben nog gevoeligere ogen, maar een tranenvrije shampoo zoals Burt’s Bees Baby Bee Shampoo voorkomt het prikken en de pijn. Bovendien is het een ecologisch verantwoord en duurzaam product. Voor bezorgde ouders die hun kinderen natuurlijk willen opvoeden is dit het ideale product: Burt’s Bees geeft aan dat hun producten 98% natuurlijk zijn.

  1. Clippasafe oogschild tegen shampoo

Als een tranenvrije babyshampoo niet voldoende is, dan kan je ook beroep doen op het shampooschild van Clippasafe: een neopreen toestelletje dat waterdicht en comfortabel is. De gebruiker plaatst het apparaat op het hoofd van zijn kind en beschermt zo het gezicht en de ogen wanneer de ouder het haar van het kind wast. Het is zacht, flexibel en past zich aan wanneer je kind groeit. Het is dus geschikt voor kinderen van alle groottes.

  1. Johnson’s babydoekjes (voor de handen en het gezicht)

Baby’s zijn vooral gevoelig voor bacteriën en infecties die hun ogen kunnen kwetsen. Maak hun handen en gezicht schoon met een product zoals de babydoekjes van Johnson om zo het risico op het verspreiden van bacteriën en chemicaliën op de handen van je kind te vermijden. Het zijn zachte, alcoholvrije doekjes en elimineren tot 95% van alle vuil en bacteriën.

 

Hoe koop je producten die de ogen van je baby beschermen

Wat de omstandigheden dan ook mogen zijn, of je kind nu in bad moet of buiten gaat spelen: Bol.com is de ideale plaats om beschermend materiaal voor de ogen van uw baby te vinden. Shoppers kunnen op elke pagina van Bol rondneuzen of zoeken naar specifieke producten via de zoekmachine. Ze kunnen bijvoorbeeld naar algemene termen zoeken zoals ‘baby zonnebril’ om een heel gamma aan producten te vinden, of naar specifieke termen of merken zoeken zoals ‘Baby Banz zonnebril’. Ouders kunnen de beoordelingen nalezen om na te gaan of een bepaalde verkoper betrouwbaar is en een goede klantenservice biedt. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat Bol een goede plaats is om aar babyproducten te zoeken.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here