Home Kinderbazaar

Kinderbazaar

Een schatkamer vol kinderplezier

Kinderbazaar

Helpdesk

Om u zo snel en efficient mogelijk te kunnen helpen met uw vragen, maken wij gebruik van het Helpdesksysteem van Kinderbazaar. Stel uw vraag aan onze helpdesk en wij zullen uw vraag z.s.m beantwoorden. Suggesties en opmerkingen zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Via deze pagina is het mogelijk wijzigingen aan te brengen in uw advertenties. Voor deze functies heeft u de advertentiecode nodig die u heeft ontvangen in de bevestigings e-mail bij het plaatsen van uw advertentie. Bent u deze e-mail kwijtgeraakt of heeft u deze niet ontvangen dan kunt u hier een copie van deze e-mail opvragen.

 

1. Plaatsen van een advertentie

1.1 Zijn er kosten verbonden aan het plaatsen van een advertentie?

Het plaatsen van een advertentie op Kinderbazaar is geheel kosteloos ! U hoeft ook niet in te loggen of u op enig andere manier te registreren.
Naar boven

1.2 Hoe plaats ik een advertentie?
Ga naar “Plaats advertentie”, vul alle verplichte velden in en klik onderaan de pagina op de knop “Plaats advertentie”.
Naar boven

1.3 Hoe activeer ik de geplaatste advertentie?
Vanuit de door u ontvangen e-mail van Kinderbazaar klikt u op de link “Advertentie activeren”. Wanneer deze link niet goed doorloopt gaat u naar “Mijn advertenties”, vervolgens klikt u op “Mijn advertentie activeren”. Hier kunt u de advertentiecode uit de door u ontvangen bevestigingsmail invullen. (tip: u kunt ook de advertentiecode kopiëren en deze in het aangegeven veld plakken) Dan klik op de knop “Activeer”. Uw advertentie is nu geplaatst.
Naar boven

1.4 Is mijn emailadres voor iedereen zichtbaar?
Uw emailadres is voor iedereen onherkenbaar gemaakt om eventueel misbruik (bijv. spam, virussen, reclame) te voorkomen. Wanneer u echter reageert op een e-mail van een evt. (ver)koper is uw emailadres niet meer door Kinderbazaar beschermd.
Naar boven

2. Mijn advertenties

2.1 Hoe wijzig / verwijder / verleng ik mijn advertentie?
Vanuit de door u ontvangen e-mail van Kinderbazaar klikt u op de knop “Uw advertentie wijzigen/ verwijderen/ verlengen”. Of ga naar “Mijn advertenties”, klik op de knop “Mijn advertentie wijzigen/ verwijderen/ verlengen”.
Naar boven

2.2 Hoe kan ik een foto toevoegen bij een reeds geplaatste advertentie?
Dit kan eenvoudig door vanuit de door u ontvangen e-mail van Kinderbazaar te klikken op de knop “Uw advertentie wijzigen”. Of u gaat naar “Mijn advertenties” en klikt op de knop “Mijn advertentie wijzigen”.
Naar boven

2.3 Hoe lang blijft mijn advertentie zichtbaar op Kinderbazaar?
Uw advertentie blijft 45 dagen zichtbaar. Na 40 dagen ontvangt u een herinnering dat uw advertentie binnenkort zal worden verwijdert, via een link in deze e-mail kunt u de advertentie eventueel gratis verlengen voor nog eens 45 dagen.
Naar boven

2.4 Hoe ontvang ik reacties op mijn advertentie?
Reacties kunt u verwachten op het emailadres waarmee u de advertentie heeft geplaatst. Wanneer u uw telefoonnummer in de advertentie heeft vermeld is het natuurlijk ook mogelijk dat potentiële (ver)kopers u hierop benaderen.
Naar boven

2.5 Ik ben mijn advertentiecode kwijtgeraakt, wat te doen?
Ga naar “Mijn advertenties”, hier kunt u een kopie van de advertentiecode opvragen.
Naar boven

2.6 Waarom is mijn advertentie gewijzigd / verwijderd?
Wanneer u een advertentie plaatst die in strijd is met de algemene voorwaarden zal Kinderbazaar deze verwijderen.
Naar boven

3. Zoeken naar een advertentie

3.1 Hoe zoek ik naar een specifiek product?
Dit doet u door één of meerdere trefwoorden in te vullen in de zoekbalk bovenaan de pagina. Wanneer u teveel resultaten krijgt kunt u de zoekopdracht verfijnen door in de zoekbalk op “Uitgebreid zoeken” te klikken.
Naar boven

3.2 Kan ik gegevens krijgen van een advertentie die nu weg is?
Het is helaas niet mogelijk op gegevens te verkrijgen van reeds verwijderde advertenties.
Naar boven

3.3 Kan ik meer gegevens krijgen van een bepaalde adverteerder?
Adverteerders hoeven zich bij Kinderbazaar op geen enkele wijze te registreren. Het is daarom ook niet mogelijk om meer gegevens van een bepaalde adverteerder te ontvangen.
Naar boven

4. Veilig (ver)kopen

4.1 Waar moet ik op letten bij het kopen van een artikel?
Zorg ervoor dat u goed geďnformeerd bent over het artikel. Is het wel het juiste model/maat, zijn er geen beschadigingen enz. Een foto geeft hier vaak al een antwoord op, vraag de verkoper hiernaar. Informeer ook naar eventuele verzendkosten, betalingsmogelijkheden enz.
Naar boven

4.2 Waar moet ik extra op letten bij betalen?
Het persoonlijk ophalen en betalen van een artikel is de meest veilige manier van kopen. Wanneer dit niet mogelijk is kunt u afspreken de helft vooraf te betalen en de andere helft bij levering. Probeer over de prijs te onderhandelen maar blijf wel realistisch. Let er op of de prijs in- of exclusief verzendkosten is.

Naar boven

4.3 Waar moet ik op letten bij het contact met de verkoper?
Vraag altijd aan de verkoper zijn naam en adres. U kunt dan later altijd contact opnemen mocht er iets fout gaan. Vraag naar een vast telefoonnummer, een mobiel nummer is anoniem en erg moeilijk te achterhalen.

Naar boven

4.4 Waar moet ik op letten bij verzending van artikelen?
Er zijn veel verschillende manieren van verzending. Maak afspraken over bijvoorbeeld aangetekend versturen of eventuele verzekeringskosten. De standaard verzendkosten vindt u op de tarievenwijzer van TPG Post.
Naar boven

5. Misbruik

5.1 Ik ontvang een bevestiging van een advertentie zonder dat ik een advertentie heb geplaatst.
Wanneer u een bevestiging ontvangt zonder dat u een advertentie heeft geplaatst, heeft iemand uw emailadres misbruikt. Zolang u de knop “Advertentie activeren” niet aanklikt is er niets aan de hand en kunt de mail gewoon verwijderen. De advertentie wordt dan niet geplaatst. Heeft u deze knop toch aangeklikt, neem dan contact op met de helpdesk.
Naar boven

5.2 Iemand heeft zonder mijn toestemming mijn telefoonnummer bij een advertentie geplaatst.
Wanneer dit het geval is heeft iemand uw telefoonnummer misbruikt of zijn/haar telefoonnummer verkeerd ingevoerd. Neem direct contact met de helpdesk op zodat de advertentie verwijderd kan worden.
Naar boven

5.3 Ik heb een klacht over een advertentie. Hoe kan ik dit melden?
Onder iedere advertentie vindt u de link “Klopt er iets niet in deze advertentie? Laat het ons weten”, klik deze aan en stuur uw klacht naar de helpdesk.
Naar boven

5.4 Ik heb een probleem met een verkoper. Wat kan ik doen?
Het beste wat u kunt doen is contact op te nemen met de verkoper en samen toch proberen tot een oplossing te komen. Vaak berust een probleem op een misverstand en is het samen heel goed op te lossen. Wanneer er geen oplossing gevonden wordt of als de verkoper niet op uw berichten reageert zult u stappen moeten ondernemen. In zo’n geval kunt u aangifte doen bij de politie, zij kunnen u verder helpen en eventueel de verkoper opsporen. Aan de politie zal Kinderbazaar alle beschikbare gegevens van de verkoper verstrekken om het onderzoek te helpen. Helaas kan Kinderbazaar niet bemiddelen in eventuele geschillen. Wel vragen wij u Kinderbazaar op de hoogte te stellen van frauduleuze praktijken zodat Kinderbazaar kan voorkomen dat een potentiële oplichter meer slachtoffers kan maken.
Naar boven

6. Banners

6.1 Ik wil graag een banner op Kinderbazaar plaatsen.

Naar boven

6.2 Ik wil een banner van Kinderbazaar op mijn website plaatsen.