Video Babyfoon kopen gids

Ouders die op zoek zijn naar extra rust en zekerheid als hun kind slaapt kunnen daarvoor een babyfoon met video gebruiken waarmee ze hun kind kunnen zien én horen. Om een keuze te maken tussen de vele verschillende babyfoons is het echter nodig om hun belangrijkste functies te begrijpen.

Bekijk hier de TOP 10 bestverkochte babymonitors volgens:

 

Bereik van de Babyfoon

Een van de meest variërende (en misschien belangrijkste) aspecten van een babyfoon is het bereik. Dit bereik bepaalt hoe ver de zender en ontvanger van elkaar verwijderd kunnen zijn, voordat ze niet langer met elkaar kunnen communiceren. Dikke muren of grote huizen kunnen een groter bereik vereisen. Video-babyfoons verliezen ook sneller en vaker de verbinding dan hun audio-tegenhangers. Dit betekent dat het op de lange termijn voordelig kan zijn om te investeren in een betrouwbaar apparaat met groot bereik, zoals van de merken Tomy of Tommee Tippee, of in een babyfoon met een alarm dat signaleert wanneer de verbinding is verbroken, zoals de Lindam.

Analoge vs. Digitale Video Babyfoons

Het is ook belangrijk om rekening te houden met het verschil tussen analoge en digitale versies. Deze methoden dicteren de manier waarop het signaal wordt verstuurd tussen de zender en de ontvanger. Beiden zijn meestal draadloos. Vaak leveren digitale video-babyfoons echter een helderder, betrouwbaarder signaal op dan analoge. Bovendien pikken deze babyfoons minder irrelevante converstaties of babygeluiden op.

Bekijk hier de TOP 10 bestverkochte babymonitors volgens:

 

Enkele Camera vs. Meerdere Camera’s

Babyfoons met camera’s worden geleverd met één of meerdere camera’s. Voor de juiste keuze in babyfoon is het nodig om te weten op hoeveel plaatsen je een camera nodig zult hebben. Als je bijvoorbeeld meerdere kinderen hebt slapen in verschillende kamers, of als je de babyfoon wilt gebruiken om je kind in de ene kamer te zien spelen en in de andere kamer te zien slapen, is een babyfoon met meerdere camera’s het overwegen waard. Vaak worden deze babyfoons geleverd met een enkele camera, waar je zelf andere aan kunt toevoegen.Video Babyfoon kopen tips

Kwaliteit van het Nachtzicht

In een babyfoon is nachtzicht, omdat je hem voornamelijk ‘s nachts zult gebruiken om je kind de gaten te houden, belangrijk. Nachtzicht zorgt dat je je kind ook kunt zien als het donker is. Hoewel veel video-babyfoons tijdens gebruik van het nachtzicht inboeten op kwaliteit, zijn enkele betere producten te vinden die genoeg helderheid bieden om alles duidelijk te kunnen zien.

 

Extra Functies Voor Video Babyfoons

Bij een video babyfoon zijn veel extra functies mogelijk. De meeste van deze functies zijn optioneel, maar je moet zelf kiezen welke het meest belangrijk zijn voor jou en je leefstijl. Je kunt bijvoorbeeld babyfoons vinden waarmee je je baby kunt bekijken op je mobiele apparaat, slaapliedjes kunt afspelen, een nachtlampje in kunt schakelen, of met je kind kunt praten.

Bekijk hier de TOP 10 bestverkochte babymonitors volgens:

 

Lees ook:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here