Dubbele kinderwagens zijn erg handig voor ouders met een tweeling, maar ook voor ouders en verzorgers die voor meerdere kleine kinderen moet zorgen. Er zijn een aantal ontwerpverschillen die baby’s en kinderen een soepelere rit geven en het makkelijker maken voor ouders. Twee baby’s voortduwen kan erg lastig zijn zonder het juiste materiaal. Hieronder zullen we aantal dingen opnoemen waar je op moet letten wanneer je dubbele kinderwagen wilt kopen.

Bekijk hier de TOP 10 bestverkochte duo kinderwagens volgens:

 

Dubbele kinderwagen ontwerpen

Er zijn veel verschillende dubbele kinderwagen ontwerpen waar je uit kan kiezen en elk ontwerp heeft zijn eigen unieke kenmerken.

 

Paraplu kinderwagens

Paraplu kinderwagens zijn kinderwagens met een licht gewicht en ze zijn draagbaar en ze zijn gemaakt om makkelijk in elkaar te vouwen, waardoor ze ideaal zijn voor reizen. Dit populaire ontwerp wordt zo genoemd, omdat de handgrepen die gebruikt worden om de kinderwagen voort te duwen er net zo uitzien als die van een paraplu.

 

Reissysteem kinderwagens

Reissysteem kinderwagens of autostoel kinderwagens hebben een autozitje in het ontwerp geïntegreerd, zodat het babyzitje direct verandert kan worden in een autozitje voor het reizen.

Bekijk hier de TOP 10 bestverkochte duo kinderwagens volgens:

 

V-vormige kinderwagens

V-vormige kinderwagens hebben een V-vormige voorkant, zodat je ze makkelijk kan navigeren door deuropeningen en om bochten.

 

Verticale kinderwagens

Deze innovatieve dubbele kinderwagens zijn gemaakt met één kinderwagenzitje bovenop de andere. Ze zijn nog niet zo veel voorkomend als de traditionele ontwerpen, maar ze worden steeds populairder bij ouders die niet het gedoe van een extra lange of extra wijde dubbele kinderwagen willen hebben.

 

Tandem kinderwagens

Nog een innovatief ontwerp waarbij één baby direct achter de andere zit. Dit zorgt voor een smal ontwerp, waardoor deze dubbele kinderwagen makkelijk door deuropeningen genavigeerd kan worden.

Bekijk hier de TOP 10 bestverkochte duo kinderwagens volgens:

 

Dubbele kinderwagens: Essentiële kenmerken

Dubbele kinderwagens zijn ontworpen met kenmerken waardoor ze makkelijk te gebruiken zijn, ook al zijn ze groter. Je wilt een dubbele kinderwagen kopen? Let dan op de volgende kenmerken:

 

Remmen

Een dubbele kinderwagen kopen met een goed remsysteem is essentieel. De beste dubbele kinderwagens hebben een systeem waarbij je je handen vrijhoudt en de kinderwagen automatisch stopt, waardoor deze niet wegrolt. Leer hoe je de remmen gebruikt en ook hoe je ze los maakt voordat je de dubbele kinderwagen koopt.

 

Draagbaarheid

Dubbele kinderwagen kopenDubbele kinderwagens zouden net zo draagbaar moeten zijn als de enkele modellen. De dubbele kinderwagens van vandaag de dag zijn gemaakt om net zo makkelijk in elkaar te vouwen als de enkele modellen en passen net zo makkelijk in je auto. Sommige dubbele kinderwagens hebben een ergonomisch voetmechanisme die het in elkaar vouwen makkelijker maakt en je hebt je handen hier helemaal niet voor nodig. Voordat je een dubbele kinderwagen gaat kopen moet je kijken hoe snel, makkelijk en compact deze in elkaar gevouwen kan worden en meet hem op zodat de dubbele kinderwagen in je kofferbak past.

 

Aanpasbare zitjes

Een goede dubbele kinderwagen heeft vier standen waar je het zitje in kan zetten, zodat baby’s en opgroeiende kinderen altijd comfortabel zitten. Bekijk de verschillende standen en ook hoe makkelijk je het zitje in deze standen kan zetten.

 

Dubbele bescherming

Net als een enkele kinderwagen, heeft een dubbele kinderwagen zonnebescherming om je baby’s te beschermen op de erg zonnige dagen. De beste dubbele kinderwagens hebben dubbele zonnebeschermingen die onafhankelijk gebruikt kunnen worden, wat vooral belangrijk is wanneer je voor beide kinderen wilt zorgen.

Bekijk hier de TOP 10 bestverkochte duo kinderwagens volgens:

 

Opslag

Twee kleintjes betekend twee keer zoveel spullen en er zijn dingen zoals luiers en flesjes die je niet thuis kan laten. Een goede dubbele kinderwagen heeft genoeg opslagruimte om twee van alles te bewaren en biedt vakjes en bekerhouders voor ouders.

 

Breedte

Een dubbele kinderwagen hoeft niet twee keer zo breed te zijn. Een kwalitatieve dubbele kinderwagen kan je gemakkelijker door de meeste deuropeningen navigeren. Het gebruiksgemak van de kinderwagen kan ernstig gelimiteerd worden als dit niet het geval is.

 

Gewicht

Gewicht speelt een essentiële rol bij de draagbaarheid van de kinderwagen. Een dubbele kinderwagen kopen die niet veel weegt zal alles een stuk makkelijker voor je maken. Sommige dure merken wegen minder dan 11 kilo. Deze modellen zijn ideaal voor het opvouwen en dragen.

 

Conclusie

Een goed ontworpen dubbele kinderwagen kopen die veel handige kenmerken heeft is essentieel voor ouders en verzorgers. Als de kinderwagen kwalitatief goed is, zou je hier lang van moeten kunnen genieten en comfortabel voor je kinderen zijn. Uiteraard hangt aan de beste modellen wel een aardig prijskaartje, dus je moet zelf nagaan wat voor jou belangrijk is en aan de hand daarvan je keuze maken. De beste dubbele kinderwagen kopen betekend degene uitkiezen die voldoet aan je wensen en behoeften en dit hoeft niet zo zeer de duurste te zijn.

Bekijk hier de TOP 10 bestverkochte duo kinderwagens volgens:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here