Home Babyspullen Beste wandelwagen kopen gids

Beste wandelwagen kopen gids

0
Beste wandelwagen kopen gids

Jouw levensstijl heeft een effect op je keuze van wandelwagen

Wanneer je een wandelwagen kopen gaat, moet je onder andere in gedachten houden wat de levensstijl van je familie is:

  • Woon je in de stad of oBeste wandelwagen kopen gids - meerijplankjep het platteland?
  • Op welk terrein wandel je het meest?
  • Ga je overal naartoe met de wagen, de tram of de trein?
  • Heb je nog een andere jong kind? Zo ja, dan koop je misschien best een tandem of tweeling wandelwagen of een meerijplankje voor je wandelwagen.
  • Ga je vaak wandelen of gebruik je vaak het openbaar vervoer?

Er is zo’n breed gamma van wandelwagens tegenwoordig dat het hard is om een keuze te maken.

Er is zo veel keuze! Voor welke combinatie ga jij?

De keuze van wandelwagen

Denk goed na over wat jij en je baby nodig hebben voor je een wandelwagen koopt.
De keuze uit wandelwagenmerken en de types van wandelwagens is enorm en bestaat uit 3-in-1s, 2-in-1s, kinderwagens, kinderwagens waarbij het zitje naar voor of achter wijst, reiswandelwagen, 2-zitter, 3-zitter, 3 wieler en wandelwagens met uitneembare draagmand.

»» Vergelijk hier de beste wandelwagens »»

 

De wandelwagen voor de auto

Neem zeker in acht wat je familie nodig heeft
voor je een wandelwagen kopen gaat, reizen jij en Beste wandelwagen kopen gids - past in de auto
je baby vaak in de wagen? Zo ja, dan zal je rekening moeten houden met de wagen die je hebt en of de wandelwagen in je wagen past en zo niet, nadenken over de voor- en nadelen van het veranderen van wagen. Sommige dubbele wandelwagen en 2-zitter wandelwagens zijn namelijk te groot voor een kleine wagen. Als jullie gezin 2 wagens heeft, probeer dan jouw keuze wandelwagen eerst uit in de kleinere wagen.

 

De wandelwagen voor het openbaar vervoer

Gebruik je eerder het openbaar vervoer? In de stad ontdek je waarschijnlijk dat de beste optie van wandelwagen, er eentje is die makkelijk kan opgeplooid worden tijdens busreizen of die makkelijk mee op de trein genomen kan worden.

 

De beste wandelwagen voor een bepaald terrein kopen

Wil je wandelen op verschillende terreinen of wil je je wandelwagen vooral gebruiken tijdens shopping trips? Als je op het platteland leeft met je nieuwe baby, is de beste wandelwagen die je kan kopen een robuuste 3-wieler kinderwagen die makkelijk over ruwere terreinen rijdt. Sommige 3-wieler kinderwagens hebben ook compatibele autozitjes waardoor je je kind makkelijk van de wagen, naar je 3-wieler kinderwagen kan verplaats en verder kan wandelen en zo hopelijk een slapende baby ongestoord kan laten slapen.

»» Vergelijk hier de beste wandelwagens »»

 

De 2-in-1 wandelwagen

Als je in de stad leeft of in een meer bebouwde regio, dan kan je kiezen om een 2-in-1 wandelwagen te kopen. Eentje die lijkt op een meer traditionele kinderwagen die kan omgebouwd worden tot een kinderwagen wanneer de baby groot genoeg is om recht te zitten. Sommige wandelwagens zijn ook robuust genoeg zodat ze volledig aan de noden van een pasgeboren baby beantwoorden.

 

Design van je wandelwagen

Een belangrijk punt om over na te denken wanneer je beste wandelwagen wil kopen is of de kinderwagen al dan niet door de deur past, want er is niets meer frustrerend dan niet door de deur te kunnen van de winkel omdat je kinderwagen te breed is. Let er ook zeker op dat je kinderwagen genoeg opbergruimte heeft.

Als je leeft in een gebouw met trappen, dan denk je er best over na hoe je de wandelwagen naar boven en onder brengt. Sommige kinderwagens zijn heel licht en sommige andere zijn speciaal ontworpen om makkelijk in kleine ruimtes te manoeuvreren.

Denk er ook over na of je je baby wil zien wanneer je met hem/haar aan het wandelen bent – sommige modellen zijn zo ontworpen zodat je kan kiezen of het zitje naar voor of naar jou toe gericht is. Dit geeft jou de mogelijkheid om bij een jonge baby het zitje naar jou te plaatsen en zo gekke gezichten naar hun te trekken terwijl je aan het wandelen bent en als ze wat ouder zijn kan je het zitje naar voor plaatsen zodat je kind van de omgeving kan laten genieten.

»» Vergelijk hier de beste wandelwagens »»

 

Wat je baby nodig heeft.

Wanneer je moet kiezen welke de beste wandelwagen is om te kopen, moet je ook nadenken over de noden van je nieuwe baby. Een pasgeboren baby moet volledig neerliggen dus je wandelwagen
moet de optie hebben om het zitje volledig plat te leggen. Sommige ouders kiezen voor een draagbare reiswieg die ze op de kinderwagen kunnen bevestigen.

Hoewel sommige families een reiswieg gebruiken in de auto om hun kind te vervoeren, prefereren anderen om een echt autozitje te kopen dat gebruikt kan worden tot de baby 13 kg is. Anderen gebruiken een autostoel dat ze op het frame van hun wandelwagen kunnen klikken, zodat de baby kan blijven slapen terwijl je hem/haar verplaatst van de auto naar de kinderwagen.

Wat je ook doet, de beste wandelwagen die je kan kopen is eentje die stevig genoeg is en genoeg bekussening heeft zodat je baby comfortabel is. Let er ook op dat de baby compleet waterdicht is tijdens stormweer.

Kleuters en baby’s hebben andere noden maar de meeste kinderwagen systemen groeien terwijl jouw baby groeit om zo aan hun noden te beantwoorden.

 

Andere dingen waarover je moet nadenken.

Wandelwagen ontwikkelaars hebben veelzijdige reisoplossingen voor je baby ontwikkelt hierdoor kan het ongelofelijk moeilijk zijn om te kiezen tussen al de kinderwagen opties van de duizenden geweldige wandelwagens. Om een goede keuze te maken zodat jij de beste wandelwagen voor je baby koopt, hebben we de volgende lijst gemaakt. Die je helpt een keuze te maken.

»» Vergelijk hier de beste wandelwagens »»

Gemakkelijk in gebruik

Het is een goed idee om alle wandelwagens op je lijstje uit te proberen, je weet nooit Beste wandelwagen kopen gids - 3-in-1 wandelwagenhoe goed ze werken tot je ze hebt geprobeerd. Een wandelwagen die er geweldig uitziet online, kan misschien wat moeilijker in gebruik zijn, waardoor je wat moet oefenen alvorens de baby er is. Ga naar je lokale wandelwagenwinkel en probeer de modellen uit die je goed lijken. Duw ze doorheen de winkel. Voeg alle wandelwagenaccessoires toe, zeker wanneer je een model koopt dat met je baby meegroeit. Vraag de verkoper om je te helpen het 3-in-1 compatibele autostoel in je auto te plaatsen en probeer het dan ook een keer allen.

Zet de rem aan en af en probeer de kinderwagen een paar keer op te plooien en terug te openen volgens de eenhandig mechanisme gids van de ontwikkelaar om te zien of het inderdaad zo makkelijk werkt als men doet uitschijnen. Waarschijnlijk ga je de wandelwagen elke dag gebruiken dus zorg er zeker voor dat je blij bent met de kinderwagen en dat je makkelijk met het mechanisme kan werken.

Let erop hoeveel ruimte je nodig hebt in de garage of op een parking op straat wanneer je de wandelwagen uitvouwt en wanneer je de lift gebuikt – zal jouw keuze van wandelwagen passen?

Een goede ophanging en grote wielen geven je baby meer comfort tijdens de wandeling, wat vooral belangrijk is als je veel wandelt met je wandelwagen. Een kinderwagen  die roterende voorwielen heeft en die je kan vastzetten, maakt zoveel verschil als je de kinderwagen moet manoeuvreren in moeilijke plaatsen.

 

Hoe zwaar is de wandelwagen

Er is veel variatie in de gewichten van de verschillende wandelwagens en wanneer je een wandelwagen kiest, moet je jezelf afvragen hoe vaak je de kinderwagen opgeplooid gaat dragen met bijvoorbeeld de baby op je arm en ook nog eens je boodschappen moet dragen of de luiertas.

Als je reist met je baby op vliegtuigen, bussen of treinen, wil je misschien een tweede, lichtere wandelwagen kopen om op reis te gaan zo dat je de meer robuuste kinderwagen thuis kan laten. Als je ooit rugproblemen had, kan je ook eraan denken om een lichter model te kopen.

 

Hoe comfortabel

Denk hoe jij je voelt na een paar uur in de auto te zitten en denk dan hoe je baby zich voelt in jouw keuze wandelwagen. De baby moet zich comfortabel en knus voelen als hij of zij een paar uur per dag in de wandelwagen wordt voortgeduwd.

Bekijk welke verschillende features de wandelwagen heeft.

Aanpasbare zitopties – heeft het 4 tot 5 verschillende features samen met de neerlig optie voor een pasgeborene?

Hoe robuust is het – kan het doorheen grind, gras of modder rijden zowel als asfalt rijden?

Is het genoeg gewatteerd en is het gemaakt met waterbestendig materiaal? Is de prijs-kwaliteit verhouding goed?

Beste wandelwagen kopen gids - accesoiresBekijk wat allemaal inbegrepen is in de prijs van de wandelwagen – sommige wandelwagens hebben een voetenzakje, een afneembare tassen en een regenzeil voor de kinderwagen en het autozitje in de prijs inbegrepen. Andere accessoires zijn enkel verkrijgbaar voor een meerprijs en kunnen de prijs aanzienlijk opdrijven. En het is makkelijk om het voetzakje en het regenzeil te hebben.

»» Vergelijk hier de beste wandelwagens »»

 

Ben je verder nog op zoek naar de juiste thermometer, babyfoon of autozitje, neem dan zeker eens een kijkje op koddie.nl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here